Als speler van Pokémon Go zal je uiteindelijk ook op nivo 5 terecht komen. Daar zal je moeten kiezen tussen de 3 populaire Teams, Valor, Instinct en Mystic.

Voor je een keuze maakt is het natuurlijk goed eerst even te weten welke team wat doet. Zo kan je dan ook makkelijker een keuze maken. Als je net begint zal je al snel merken dat er sportscholen zijn die blauw, rood of geel zijn. En je hebt waarschijnlijk bedacht dat je niets met sportscholen kan doen! Dat komt omdat je eerst op niveau 5 moet zijn. Team Mystic (blauw), Team Valor (rood), of Team Instinct (geel) zijn sportscholen die bij dit niveau horen. Elk team heeft een leider: Blanche voor blauw, Candela voor rood, en Spark voor geel. Daarnaast heeft elk team ook een van de drie Legendarische Vogels als symbool: Articuno voor blauw, Moltres voor rood, en Zapdos voor geel.

 

  1. Team Mystic hun motto is wijsheid en logica in plaats van emotie en vertrouwen. De leider is Blanche en dit is de meest populaire Team van het spel. Als je voor hun kiest heb je team leden die van wanten weten en ook nog eens wijsheid en logica voorop stellen.
  2. Team Valor hun motto is kracht. Candela is hier de leider en zij gelooft dat Pokémon sterker zijn dan de mens. Kiezen voor Valor is kiezen voor uitdaging sterke Pokémon te vangen. Valor zijn echte diehards die geloven dat Pokémon sterker zijn dan mensen.
  3. Team Instinct gelooft in vertrouwen en Intuïtie – Spark is de leider. Instinct is een team die echt met instinct werkt en dat ook boven alles plaatst.

Bekijk ook eens Pokémon go forum 

Comments are closed.

Post Navigation