De airfryer is gemakkelijk in het gebruik en heeft heel veel voordelen voor zoals gezond eten, makkelijk schoon te maken, veilig, en de bediening is eenvoudig en functioneel.

• Het belangrijkste voordeel van een airfryer is het gezondheidsaspect. Hoe vaak zegt de dokter dat we minder vet moeten gebruiken. Maar gefrituurd eten is gewoon lekker. De airfryer gebruikt in plaats van olie hete lucht om je het voedsel te braden, roosteren, bakken of grillen.
• Hoe lastig is het om na het frituren de pan weer glimmend schoon te krijgen. De fryers is ook qua onderhoud en reiniging veel makkelijker en prettiger. Je kan de meeste delen gewoon in d vaatwasser doen en dat bespaart natuurlijk veel werk. Vet en olie zijn heel hardnekkig weg te krijgen op een pan. De airfryer gebruikt geen vet of olie dus dat helpt ook al.
• Veiligheid in de keuken is heel belangrijk vooral als je kleine kinderen in huis hebt. De airfryer is de oplossing tegen de vele ongelukken die plaatsvinden met hete olie of frituurvet. Omdat de Airfryer geen olie of vet gebruikt is het onmogelijke om je lelijk et branden en kun je geen hete pan olie over je heen krijgen.
• Een airfryer is een multifunctioneel keukenapparaat naast frituren vlees en vis grillen, taart en cupcakes bakken, vlees braden en Groenten en vlees roosteren.
• Met een airfryer heb je geen last meet van de typische doordringende frituurlucht die lang na het eten blijft hangen in het huis.

http://www.airfryeraccessoires.nl/

Comments are closed.

Post Navigation