Volgens een landing page voor de Butter Project Android, de nieuwe file-sharing site is het resultaat van de waarde van “gepassioneerd en emotioneel” deliberatie een jaar. Na geconfronteerd bezorgdheid over wat en was niet legaal voor ontwikkelaars en gebruikers te delen via hun streaming-dienst, de ontwikkelaars achter Popcorn Tijd besloten om de dienst in twee te splitsen – een herwerkte versie van Popcorn Time en een nieuwere, juridisch correcte versie.

Volgens de makers zal Popcorn Time zijn open-source formaat voor ontwikkelaars blijven in een nieuwe domeinnaam via GitHub. “Aan de ene kant, zal popcorntime.io blijven exact dezelfde ervaring te leveren aan onze geliefde gebruikers,” de makers leggen via de Butter’s Project introductie pagina. “Aan de andere kant zal de Butter team werken in een absoluut duidelijk wettelijk kader om de beste technologie die we kunnen ontwikkelen.”

Op vrijdag, de nieuwe dienst kreeg zelfs een speciale Twitter handvat Facebook-pagina en Google Plus-account.

In essentie, de makers van Popcorn Time lanceerde de Butter Project ontwikkelaars bezorgdheid ‘over eventuele juridische inbreuken gemak en open-source bestuur tussen ontwikkelaars van het platform en de gebruikers aan te moedigen. Volgens de oprichters, de Butter Project laat nog steeds gebruikers streamen van films en tv-shows via desktop computers en mobiele apparaten, hoewel de makers bouwde het platform op een geheel andere infrastructuur dan Popcorn Time.

“We zijn ervoor te zorgen dat de Butter is absoluut niet met behulp van de popcorntime.io infrastructuur om een ​​duidelijke scheiding van zorgen te maken,” verklaart het platform makers.

Comments are closed.

Post Navigation