Alhoewel er al heel wat bekend is over het spel, zijn er nog een aantal zaken niet helemaal duidelijk. Maar dat komt omdat het uiteraard nog spannend moet blijven. Nintendo bevestigd er een aantal leuke functies ontwikkeld zijn die het spel nog leuker maken. Maar deze zullen na de lancering komen. Pokémon GO veld testers zijn niet toegestaan om informatie weg te geven over het aankomende spel. En toch zijn er een aantal YouTube-video’s geüpload die een bepaalde aandacht van de mensen trok.

In deze video’s is er gelukkig een tip van de sluier gelicht en kun je ook even meekijken wat er aan zit te komen. Hieronder enkele bijzondere punten die een beetje doorlichten wat je allemaal kan met de Pokemon go.

  1. De huidige build van het spel heeft alleen de originele 150 Pokémon
  2. Je kunt proberen deze Pokémon te vangen als je ze tegenkomt en elke Pokémon krijgt een scherf van een evolutie kristal. Dit wordt gebruikt om je Pokémon te evolueren.
  3. Als je probeert een Pokémon te vangen dan kan dat met je Pokéball.
  4. Wanneer je een Pokémon met succes hebt gevangen krijg je een XP boost. Deze kan netto tussen de 100- en 500XP zijn afhankelijk van de zeldzaamheid. Je kunt ook XP verdienen voor een goede worp.
  5. Pokémon die afkomstig zijn van eieren zijn sterker dan de meeste wilde Pokémon in het Pokémon Go
  6. Ongeveer 30 tot 50 procent van de Ingress portals zijn omgezet in Pokestops, die fungeren als punt portals en zijn vooral belangrijk in landelijke gebieden.
  7. Pokéballs kunnen op verschillende manieren geworpen worden, met inbegrip van rechte ballen, curve ballen en flick ballen.
  8. Eevee, Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle zijn blijkbaar moeilijk te vinden en te vangen.

Meer informatie: Pokemon GO fans

Comments are closed.

Post Navigation