Bent u als ZZP’er of DTP’er op zoek naar een organisatie die u kan adviseren over uw mogelijkheden op het gebied van geld lenen voor uw onderneming? Goedlenen is gespecialiseerd in adviseren over het lenen van geld en kunnen dat doen voor zowel leasen, alsmede verzekeren, hypotheken en lenen. Zij kunnen snel en gemakkelijk berekenen welke mogelijkheden u heeft en welke eventuele risico’s daaraan verbonden zijn. 

Een nieuwe auto leasen?

Bent u als ondernemer veel onderweg van en naar afspraken, maar bent u niet tevreden over de auto waarin u momenteel rijdt en waar u bij (potentiële) klanten mee aan komt? Neem dan contact op met Goedlenen voor al uw mogelijkheden op het gebied van het leasen van een nieuwe auto waarmee u een nog betere indruk kunt achterlaten bij uw afspraken.

Voor meer informatie

Bij Goedlenen werkt men volgens een helder en transparant systeem waarbij u 1% van het totale leasebedrag betaalt als bemiddelingskosten. Daarnaast is het ook mogelijk om goedkoper een verzekering voor uw nieuwe leaseauto af te sluiten, dit komt nog bovenop de garantie dat u de maximale inruilkorting voor uw huidige auto bij de garage krijgt. Bent u geïnteresseerd geraakt en op zoek naar meer informatie? Op de website van Goedlenen vindt u alle informatie over de mogelijkheden. Hier kunt u ook snel en gemakkelijk uw financial lease berekenen!

Comments are closed.

Post Navigation