Bent u al tijden op zoek naar een bedrijf dat u écht kan helpen bij het inpakken van uw producten? Komt u maar niet toe aan zelf inpakken, omdat u daar niet de tijd of mankracht voor heeft? Neem dan eens een kijkje op de website van Packstore en zie zelf waarom zij díe partij zijn waar u al die tijd naar heeft gezocht en die u een hoop werk uit handen kunnen nemen!

Allesomvattende service

Packstore biedt een alles omvattende service die door andere aanbieders als losse diensten worden verkocht, waardoor u meer in rekening wordt gebracht of meer uren moet inkopen voor dezelfde werkzaamheden als bij Packstore. Daardoor houdt Packstore de complete regie over al uw inpak-, ompak- en verpakwerkzaamheden, zoals het verpakken van goederen en kunt u dit ook met een gerust hart loslaten. Tevens kunnen uw goederen in een modern magazijn worden opgeslagen. Ook kunnen zij voor u orderpicking voor uw opdrachten uitvoeren of ondersteunen. Daarnaast kan ook al het transport voor u worden georganiseerd en gedaan.

Contact opnemen via de website

Wil u gebruik maken van de diensten van Packstore en hierdoor de afstand van meer mensen tot de arbeidsmarkt verkleinen? Neem dan eens een kijkje op de website en kies voor de sociale werkplaats Hengelo. U kunt ook snel en gemakkelijk contact opnemen met behulp van de website. Doe dat vandaag nog en wees niet langer een dief van uw eigen portemonnee.

Comments are closed.

Post Navigation