Ben jij op zoek naar een systeem waarmee je werknemers uit de buitendienst digitaal werkbonnen kunt verwerken en afhandelen, maar heb je het juiste systeem nog niet gevonden? Met de digitale werkbonnen van LAMA Consultancy kan dat voortaan snel en gemakkelijk gebeuren! Deze digitale werkbonnen bieden je vele voordelen, onder meer doordat je veel efficiënter kunt werken en je zelf daardoor meer tijd overhoudt voor je eigenlijke werkzaamheden. Je bespaart zelf enorm veel tijd door de bonnen digitaal in te voeren, waardoor de administratieve taak om deze over te nemen in een ander systeem vervalt. Daarnaast is de werkbon digitaal, wat het gemakkelijk maakt om deze terug te vinden. Een voordeel voor je werknemers uit de buitendienst is dat zij ter plaatse hun bonnen kunnen invoeren en geen papieren meer hoeven mee te dragen die beschadigd kunnen raken.

Nog meer gemakken

Naast het radicaal veranderen en vooral verbeteren van administratie en planningsprocessen, kan de digitale werkbon van LAMA Consultancy worden gebruikt om medewerkers efficiënter te laten werken. Dit resulteert erin dat het ook sneller en gemakkelijker wordt om te factureren. De voordelen van een digitale werkbon zijn hierdoor uiteenlopend. Ook uren schrijven wordt gemakkelijker en ook de communicatie naar de buitendienst kan gemakkelijker worden. Allemaal dankzij de digitale werkbon.

Voor meer informatie

Wil jij meer informatie winnen over de digitale werkbon, bijvoorbeeld tegen welke tarieven jij hiermee kunt gaan werken? Bekijk vandaag nog de website van LAMA Consultancy en neem direct contact op voor de mogelijkheden!

 

Comments are closed.

Post Navigation