Need for Speed 2015 bestellen? Het is alweer een tijdje geleden dat er bekend werd gemaakt dat Electronic Arts samen met Gost Games werkt aan de nieuwe Need for Speed game, namelijk Need for Speed 2015. De nieuwe Need for Speed zal verschijnen voor PC, Xbox one en PlayStation 4. Sinds 3 november 2015 is Need for Speed beschikbaar voor de Xbox one en Playstation 4. De PC versie van Need for Speed 2015 laat nog even op zich wachten, na verwachting zal deze in de lente van 2016 uitkomen. Dit is een half jaar na de release voor de Xbox one en PlayStation 4. Kun jij niet wachten om de PC versie van Need for Speed 2015 in huis te halen? Kies voor pre-order Need for Speed 2015 bestellen.

Waarom is de PC release een half jaar later

Jij vraag je vast af waarom de release van de PC versie een half jaar later is? Het ontwikkelteam van Ghost Games, heeft laten weten dat PC spelers een ongelimiteerde framerate erg belangrijk vinden. Hier kan het ontwikkelteam zich in vinden, om deze wens te verwezenlijken hebben zij de release datum voor de PC versie moeten verschuiven. In Need for Speed 2015 ontdek jij de nachtelijke open wereld in een snelle en spannende reboot van Need for Speed. Daarnaast heeft Ghost Games als doel Need for Speed 2015 een langlopende ervaring maken die constant verandert en groeit. Dit gaan zij verwezenlijken door middel van diverse content updates en het toevoegen van heel veel nieuwe uitdagingen. Het wachten wordt dus beloond!

Need for Speed 2015 kopen

Kortom, Need for Speed 2015 kopen is de moeite waard. Daarnaast hebben wij nog een handige tip voor die gene die kiezen voor Need for Speed 2015 kopen. Een tijdje geleden werd er bekend gemaakt door de uitgever dat een internet verbinding zorgt voor meer mogelijkheden en een verbeterde ervaring met vrienden. Ben jij benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Kies dan voor Need for Speed 2015 kopen.

Need for Speed bestellen

Comments are closed.

Post Navigation