Stel jezelf het volgende scenario eens voor: je besluit om met je gezin lekker op vakantie te gaan in de zomervakantie, als de kinderen vrij van school zijn. Maanden van tevoren hebben jij en je vrouw de reis en het verblijf al geboekt en de voorpret kan beginnen. Een artikel over dat ene plaatsje vlakbij jullie hotel sturen jullie naar elkaar door. Een snel geGooglede foto van de lokale bevolking print je uit en hang je op je koelkast zodat jullie daar al lol om kunnen hebben en ga zo maar door. De weken gaan voorbij en je krijgt steeds meer zin in je vakantie. Maar dan, die verrekte vaccinaties. Hoe ga je daar tijd voor vrij maken als er nog een enorme stapel werk op je bureau ligt die ook nog weggewerkt dient te worden? 

Op locatie naar keuze

Het kost je een halve werkdag om naar de polikliniek te gaan en daar te wachten tot je aan de beurt brengt en dit verheugt de vakantievreugde niet bepaald. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een arts naar uw huis of kantoor te laten komen om u de benodigde reisvaccinaties te geven. De erkende artsen van Thuisvaccinatie.nl komen langs om jou en eventuele anderen de vaccinaties te geven, zodat je daarna over kunt gaan tot de orde van de dag.

Voor meer informatie

Bekijk de website van Thuisvaccinatie.nl voor meer informatie over deze dienst en de werkwijze. Daarnaast kun je ook snel en gemakkelijk online een afspraak inplannen voor jouw vaccinaties Almere, Rotterdam of waar dan ook in Nederland.

Comments are closed.

Post Navigation