Als je zelf wietplantjes wilt groeien, dan moet je dat op de juiste manier doen. Er zijn mensen die denken dat het planten van stekjes snellere en betere resultaten leveren, maar dat is niet het geval. Juist wanneer je wietzaadjes plant ben je gegarandeerd van sterke wietplantjes. Het maakt niet uit of je ze buiten of in potjes laat groeien.

Tegenwoordig is het echt niet moeilijk om aan wietzaadjes te komen. Je kunt ze gewoon online via een wietzaadjes webshop bestellen. En het is nog legaal ook. Tinyseeds.nl is een goede plek om te beginnen. Ze hebben een groot assortiment aan wietzaadjes die je in bulk kunt bestellen.

Van elk soort wietplantje is er je krijgt genoeg informatie over elk soort wietplantje zodat je precies weet wat je ervan kunt verwachten en hoe je te werk moet gaan wanneer je het gaat kweken. Je komt te weten wat voor effect elk plantje op je heeft en wat voor HTC gehalte het heeft. Ook kun je meteen nagaan hoe lang het duurt om te bloeien en waar je het mag plaatsen.

Het gaat om vrouwelijke zaadjes, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je met mannelijke zaadjes te maken gaat hebben. Wanneer je met stekjes werkt, is er altijd kans dat er mannelijke ertussen zitten. Die moet je dan zelf opzoeken en verwijderen. Bij zaadjes van Tiny Seeds heb je dit probleem niet. Kijk dus rond op Tinyseeds.nl om te zien wat ze allemaal te bieden hebben.

Comments are closed.

Post Navigation