K&K Haanstra is dé specialist in deuren in Friesland. K&K Haanstra is van origine een bouwmarkt, maar ze zijn ook zeer gespecialiseerd in de productie van deuren. Dit doet het bedrijf zowel op maat als voor de vaste collectie bestaande uit binnen- en buitendeuren.

Deuren gemaakt volgens ouderwets vakwerk in Friesland

K&K Haanstra werd in de jaren tachtig opgericht in Friesland door familie Haanstra zit dus al meer dan 30 jaar in het vak. Als bouwmarkt levert K&K Haanstra bouwmateriaal en interieurproducten aan particulieren en bedrijven in Friesland en andere provincies in Noord Nederland. Zoals gezegd zijn wij gespecialiseerd in het produceren van deuren in Friesland. Hier staan we dan ook om bekend.

De productie van deuren gaat bij K&K Haanstra nog steeds volgens ouderwets vakwerk. De specialisten combineren moderne technieken met het vakmanschap van vroeger, voor het beste resultaat.

K&K Haanstra Friesland voor deuren op maat

K&K Haanstra produceert deuren veelal op maat. Wilt u ook een deur volledig naar uw wens laten maken? De specialisten van K&K Haanstra vernemen graag wat uw ideeën zijn en vullen deze aan met deskundige adviezen. Vervolgens gaan ze voor u aan de slag.

U kunt ook terecht in het vaste assortiment van K&K Haanstra. Deze bestaat uit een ruime selectie van deuren. U heeft de keuze uit verschillende type deuren, verschillende stijlen en verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke binnendeur, trendy buitendeur of opslaande terrasdeuren.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met K&K Haanstra of kom langs in de showroom in Friesland.

Comments are closed.

Post Navigation