Intercomsystemen zijn er al een tijdje. Wanneer iemand voor je huis of je bedrijf staat, kun je in contact met ze komen om te zien wie het is en of je ze wel wilt toelaten of niet. Het stelt je in staat je gezin of personeel veilig te houden. De intercomsystemen van Deurplus hebben alle eigenschappen die je maar van zo een systeem kunt verwachten.

Door de intercomsysteem kun je de persoon ook toelaten om door te komen. Dat doe je gewoon door een knopje in te drukken. Hiermee kun deuren, hekken, slagbomen, enz bedient worden.

Daarnaast komen de intercomsystemen van Deurplus ook met CCTV camera’s. Zo hoor je niet alleen de persoon met wie je praat, maar kan je ze ook nog zien. Het is een extra optie die alleen maar positieve gevolgen kan hebben voor de veiligheid.

Nu kun je ook via je smartphone zo een intercomsysteem besturen. Vroeger moesten er apparaten geïnstalleerd worden en had je dan nog meer kabels rondliggen. Je smartphone heb je altijd bij je en je bent dan meteen in contact met de persoon die voor je deur staat. Zo hoeven ze niet te wachten als je niet op je plaats bent. Met een swipe kan je je deur openen en kunnen ze dan naar binnen komen.

Je ziet dus hoe handig zo een intercomsysteem kan zijn. Deurplus heeft natuurlijk ook andere toegangscontroles. Je kunt misschien een kijkje nemen op hun website en ze eventueel contacten als je een vraag mocht hebben.

Comments are closed.

Post Navigation