ipad-reparatie

Onder gezinnen met (kleine) kinderen is een tablet populair. Maar liefst 62% van deze gezinnen is in het bezit van een tablet. Kinderen zijn eveneens de grootste brokkenmakers als op beschadiging aan tablets aankomt. Maar liefst de helft van alle schade wordt veroorzaakt door kinderen. De Apple iPad blijft veruit de meest populaire tablet met de hoogste tevredenheidsscore. Er wordt dan gekeken naar prestaties, gebruiksgemak, functies, uitstraling, design en prijs. Smartphone Reparatie in Oosterhout kan uw iPad na het oplopen van deuken, krassen en kapotte schermen weer als nieuw herstellen. Daarvoor hebben wij alle gebruikelijke onderdelen op voorraad zoals:

 • Display/scherm
 • aan- en uitknop
 • microfoontje
 • luidspreker
 • accu
 • wifi connector
 • camera

De vijf belangrijkste oorzaken van schade aan iPads die wij zien in Oosterhout bij Smartphone Reparatie:

 • Kinderen staan of zitten op iPad
 • Kinderen laten iPad van tafel, bureau of bank vallen
 • iPads vallen tijdens het opladen met schade aan connector en moederbord
 • Tijdens het vervoer in een tas en druk tegen andere voorwerpen ontstaat iPad schade. Hoe groter het scherm, hoe kwetsbaarder de iPad
 • waterschade door een omvallende kop koffie of glas limonade

Koop altijd een beschermhoes als u kinderen met een iPad laat spelen. Onderschat niet het risico op schade zodat iPad reparatie kan worden voorkomen!

Blijft data behouden na iPad reparatie in Oosterhout?

Bij Smartphone Reparatie Oosterhout vervangen wij in uw iPad alleen de componenten die nodig zijn. Vaak is dit niet het moederbord of de SD card. Zolang wij deze niet vervangen blijven uw foto’s, filmpjes, contacten, notities, emails en andere gegevens behouden. Wilt u voor de zekerheid een kopie maken van uw data? Dat kan met een externe harddisk. Voordat u uw iPad aanbiedt voor reparatie in Oosterhout kunt u ook een kopie maken middels iTunes

Val- of waterschade aan uw iPad? In Oosterhout is uw reparatie snel en goed

Valschade aan een Ipad of Tablet is een van de meest voorkomende reparaties die we tegenkomen. Uw Tablet kan door een barst minder goed functioneren. Laat het scherm maken om verdere complicaties te voorkomen. Meestal valt een Ipad / tablet reparatie binnen de mogelijkheden van een inboedelverzekering.

Water- en vochtschade is vaak een ingewikkeld probleem. Als uw iPad namelijk in het water is gevallen of er is een glas frisdrank, koffie of thee overheen gegaan dan ziet u niet direct of er iets kapot is. Het kan namelijk zo zijn dat er niets in uw iPad is gekomen en dat de display al het vocht heeft opgevangen. Repareren lijkt dan overbodig. Bij iPads met waterschade kan Smartphone Reparatie Oosterhout een onderzoeksrapport opstellen voor de verzekering. Die wordt in de meeste gevallen gedekt door uw verzekering. Wij verzorgen een uitgebreide check en stellen een rapport op voor slechts € 30,-. Die kosten krijgt u weer terug als wij uw iPad reparatie mogen uitvoeren.

Kies voor een reparatie van uw iPad

Smartphone Reparatie in Oosterhout voert een gratis check uit voordat wij starten met de reparatie. Dat is wel zo handig. Uiteraard wilt u de reparatie gewoon uitgoevoerd hebben. Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende prijsopgave ? Kijk op de website voor het repareren van uw iPad in Oosterhout en kom langs op ons adres aan de Bredaseweg 108a.

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation