Gedurende de wintermaanden is het attractiepark Duinrell helaas gesloten. Gelukkig is de lente weer aangebroken en gaat het park weer open. Begin april opent Duinrell weer haar deuren voor de vele bezoekers. Kan je niet wachten tot dan, het Tikibad is gelukkig wel het hele jaar door open. Wonen jullie te ver weg van het park voor een los dagje, bekijk dan de mogelijkheden tot overnachten bij Duinrell. Woon je juist in de buurt en bezoek je het park meerdere keren per jaar, dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten.

Kaartjes voor Duinrell koopt u gemakkelijk online. U kunt direct afrekenen en voorkomt wachtrijen bij het park. Soms zijn er aantrekkelijke kortingsacties te vinden voor toegangskaarten voor Duinrell. Kinderen tot en met 3 jaar hebben bovendien gratis toegang tot het attractiepark.

Er is een heleboel te doen in Duinrell voor zowel jong als oud. Een echte trekpleister is natuurlijk de spectaculaire achtbaan. In zijn totaliteit vindt je er meer dan 40 kleine en grote attracties. Het park ligt in Wassenaar, dat is dichtbij Den Haag, en goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Op het vakantiepark van Duinrell staan zogenaamde Duingalows. Dit zijn vakantiehuisjes waar het prima vertoeven is, gelegen in een bosrijke omgeving. Wilt u meer informatie over korting op toegangskaarten voor zowel Duinrell als het Tikibad kijk dan eens op: http://www.duinrellkorting.nl/

Comments are closed.

Post Navigation