Oops, mijn smartphone is bijna leeg, mijn tablet houdt er mee op, of ik kan even geen foto’s maken, want de batterij staat op ‘zeer laag’. Dit zijn allemaal redenen om een powerbank bij de hand te hebben om die noodzakelijke apparaten, die tegenwoordig ons leven lijken te beheersen aan de gang te houden. Alles moet sneller, alles moet mobieler, alles moet meteen gebeuren en we willen alles weten op het moment dat het gebeurt.

 

Powerbanks bedrukken

 

Bedrijven en apps

Uiteraard omarmt het bedrijfsleven de mogelijkheden, die deze mobiele toestellen hebben, om de productiviteit en effectiviteit te vergroten. Om ervoor te zorgen dat werknemers ook volledig van al die opties gebruik kunnen blijven maken, is het in het eigen belang powerbanks als relatiegeschenk bijvoorbeeld aan te bieden. Met een dergelijk, multifunctionele gadget zal je zeker je werknemers blij maken, omdat ze deze op een veel breder vlak kunnen gebruiken dan alleen voor de bedrijfsapp en directe bereikbaarheid.

 

Het bedrukken van powerbanks

Of je nu een powerbank als relatiegeschenk weggeeft, of uitdeelt als promotieartikel tijdens een presentatie, je wilt natuurlijk wel dat iedereen te weten komt van wie dit handige apparaatje afkomstig is. Een online site als Maxilia is een specialist in het bedrukken van onder andere bedrijfslogo’s op tal van producten, waaronder ook de powerbank. Op die manier vergroot je je naamsbekendheid enorm en maakt het een powerbak net iets exclusiever van aard. Een ander groot voordeel van dergelijke acties is dat, vanwege het aantal te bestellen powerbanks, je een behoorlijke korting per powerbank mag verwachten.
Hoe het allemaal in zijn werk gaat, is na te lezen op de site van Maxilia: maxilia.nl/powerbank-relatiegeschenk

 

Het huidige toverwoord in onze maatschappij is mobiel en apparaten daaraan gerelateerd draaien allemaal op energie. De powerbank, al dan niet verkregen als relatiegeschenk, is een bijzonder handige gadget je smartphone of tablet aan de gang te houden als die energie even niet direct verkrijgbaar is.

Comments are closed.

Post Navigation