Tegenwoordig kunt u uzelf en uw business partners niet goed genoeg beschermen tegen online bedreigingen. Als u niet voorzichtig bent is uw computer of laptop gehacked en heeft u al uw belangrijke data verloren. Om dit te kunnen voorkomen neemt u natuurlijk de nodige stappen om uw business zo goed mogelijk te beschermen. Misschien investeert u in een antivirus om uw computers veilig te houden en om virussen tegen te gaan. Maar is dat wel genoeg als ’t gaat om uw mobiele telefoon?

Uw mobiele telefoon probeert zichzelf te beschermen door gebruik te maken van passwords om alle informatie in uw smartphone te vergrendelen. Jammer genoeg is dat alleen niet voldoende. Een antivirus beveiligd uw smartphone wel, maar tot op een bepaalde hoogte. U heeft iets nodig dat u meer kan aanbieden.

Elite Privacy doet alles wat een antivirus doet en nog meer. U kunt al uw email’s, informatie en notitie’s in een back up zetten en verplaatsen en u knut ook berichten die u heeft verstuurd laten vernietigen na een door u bepaalde tijd. Ja, zelfs uw berichten op de mobiele telefoon naar wie u ’t heeft gestuurd kunnen vernietigd worden. Daarnaast wordt u bechermd tegen data aftappen en kunt u alle informatie dat in uw smartphone is vernietigen zonder zorgen te maken dat ’t uw telefoon beschadigd. En dat is maar een klein beetje van wat Elite Privacy te bieden heeft. Als u meer informatie wilt hebben kunt u naar hun website gaan en als u vragen heeft kunt u dat ook meteen stellen. Ze zijn 24/7 en 7 dagen per week beschikbaar om u tot dienst te zijn.

Comments are closed.

Post Navigation