Trivia crack antwoordenTrivia Crack is een van de populairste applicaties die op dit moment beschikbaar is in de app store. Het spel is niet alleen in Nederland populair, maar wordt wereldwijd door miljoenen gebruikers gespeeld. Het leuke aan dit spel is dat je het spel tegen je vrienden kunt spelen. Het doel is namelijk om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden en zo je vrienden te verslaan. Je hoeft niet bang te wezen dat je vrienden je inmaken want de vragen komen uit verschillende categorieën waardoor je op het ene vlak misschien minder scoort, maar op het andere gebied weer hoger. De trivia crack quiz is dus de ultieme manier om te testen wie er meer kennis heeft, jij of je vrienden! Natuurlijk kan een beetje hulp van het internet geen kwaad en zullen wij daarom alle antwoorden op deze pagina plaatsen.

Trivia crack beginnen

trivia crack categorie

Het is natuurlijk het leukste om de Trivia Crack app tegen je vrienden te spelen. Het spel gaat als volgt: Er bestaan zes verschillende categorieën dit zijn entertainment, science, kunst, sport, geografie en geschiedenis. Uit elke categorie wordt er een vraag gesteld. Wie als eerst voor iedere categorie een goed antwoord heeft wint het spel. Je moet een draai aan het wiel geven om er achter te komen welke categorie er behandelt wordt.

Bij het spel is het mogelijk om strategisch te spelen. Zo is het mogelijk om extra munten te verdienen waarmee je het wiel extra kunt laten spinnen. Deze kun je gebruiken om je tegenstander te slim af te zijn. Je kunt het spel tegen meerdere vrienden spelen waardoor het leuk en uitdagend blijft. Er is ook een chatfunctie bij de app aanwezig waardoor je gemakkelijk kunt communiceren met elkaar.

Trivia crack tips en cheats


Trivia crack cheatsNatuurlijk wil jij er alles aan doen om je vrienden te verslaan met dit spelletje. Daarom zullen wij een aantal tips en cheats behandelen die jij kunt inzetten om sneller je tegenstander te verslaan.

Tip 1: Verwerp je antwoorden

Voordat je het antwoord geeft kun je de mogelijke keuzes bekijken. Bij deze keuzes zitten er vaak wel een of twee antwoorden bij waarvan je zeker weet dat ze fout zijn. Deze twee antwoorden kun je dan verwerpen. De twee antwoorden die over blijven kun je vervolgens een keuze uit gaan maken.  Je hebt dertig seconden de tijd, dit moet meer dan genoeg zijn om op een logische wijze bij het juiste antwoord te komen.

Tip 2: Neem de tijd voor je je tegenstander uitdaagt

Het is mogelijk om op een vakje met een kroon te komen. Als je op het vakje met de kroon staat heb je twee verschillende mogelijkheden. Je kunt hier namelijk een vraag beantwoorden zodat je een van de personages wint, maar je kunt ook je tegenstander uitdagen om de personages van je tegenstander af te pakken. De tip die we op dit moment voor je hebben is door de tegenstander alleen uit te dagen als je zelf weinig personages hebt of als je een bepaalt personage nodig hebt om te winnen.  Verlies je de uitdaging dan raak je je personages kwijt dus denk goed na over deze beslissing.

Tip 3: Het kiezen van de categorie

Als je de categorie van de vraag moet kiezen is er ook een manier om dit strategisch te doen. Het is het slimst om eerst voor de onderwerpen te gaan waar je veel van af weet. De moeilijkste categorie kun je het beste voor het laatst bewaren. Op deze manier kun je je tegenstander te slim af zijn.

Tip 4: Het gebruik van bonussen 

Het gebruik van de bonussen tijdens het spel kan een waardevol redmiddel zijn. Maar het is belangrijk om hier verstandig mee om te gaan. Wij adviseren daarom ook om de bonus pas te gebruiken als de overwinning van je antwoord afhangt. Is het gewoon een begin vraag of een vraag die je eigenlijk wel weet? Bewaar dan je bonus voor een later moment in het spel zodat je zeker weet dat je hem niet verspilt.

Heb jij een trivia crack tip of een cheat voor ons en andere spelers? Laat dan een reactie achter en wij zullen hem toevoegen aan dit overzicht. Op deze manier blijf jij je vrienden te slim af met deze app quiz.

Veel gestelde vragen over de app


Wij krijgen regelmatig vragen binnen over deze nieuwe opkomende applicatie. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over trivia crack. Hieronder vind je deze vragen en antwoorden.

Q: Voor welke smartphones is het spel te spelen?
A: De gratis variant met advertenties is beschikbaar op IOS, voor vier euro kan een advertentie vrije app gedownload worden en deze is zowel voor IOS als Android beschikbaar. OF je dus een iPhone of een samsung toestel hebt, je kunt met beide toestellen aan je vrienden bewijzen dat je slimmer bent.

Q: Kan ik dezelfde vragen tegen komen tijdens het spelen?
A: De kans is zeer klein dat je dezelfde vragen gaat tegen komen. In de Verenigde Staten zijn er namelijk meer dan 100 000 verschillende vragen. Gebruikers zijn in staat om zelf vragen in te dienen en te vertalen. Het is niet bekend hoeveel Nederlandse vragen er beschikbaar zijn, maar de kans dat je een dubbele vraag tegen komt is dus enorm klein.

Q: Waar kan ik trivia crack antwoorden vinden?
A: Je kunt het beste de vragen snel Googlen of aan mensen om je heen vragen als je het niet weet. Er is nog geen lijst beschikbaar met trivia crack antwoorden. Zodra wij de antwoorden hebben zullen we ze hier publiceren.

Comments are closed.

Post Navigation