Bent u opzoek naar nette kinderkleding voor een nette prijs? In de gewone winkels is dat bijna onmogelijk, als we praten over merk artikelen in ieder geval. Kinderkleding merken als Lief, Stoer en Esprit zijn niet te betalen. Voor een klein shirtje betaal je al snel over de €30, ga maar na dat een gehele garderobe als snel erg duur wordt. Helemaal als we nagaan dat kinderen niet erg lang met hun kleding doen. Door het kruipen en het snelle groeien gaan de meeste kleren maar enkele maanden mee.

Maar wat doe je met de kleren die niet meer passen? Deze kleren kun je nog prima op de tweedehands markt verkopen. Er zijn meerdere initiatieven, zo zijn er webshops die de inkoop en verkoop van tweedehands kinderkleding oppakken. Ook kun je kleren op marktplaats verkopen het voordeel daarvan is dat je altijd alles wat je er mee verdiend in eigen zak kunt houden.

De webshop van Lindielin is ook een van de bekendere verkooppunten voor 2e hands kinderkleding. U kunt bij Lindielin terecht voor de in en verkoop van uw kinderkleding. De kleding wordt beoordeeld door het vakkundige personeel van Lindielin. Als er niks aan mankeert wordt het in de webshop geplaatst. Als eigenaar van het product ontvangt u een percentage van de verkoopprijs.

Comments are closed.

Post Navigation