zilveren-ringenRingen, gouden ringen, zilveren ringen

Ringen dragen we allemaal. Al was het maar onze trouwring. Uiteraard zijn ringen zoveel meer dan trouwringen. Steeds meer dragen we met zijn allen ringen om de meest uiteenlopende redenen. Gouden ringen en zilveren ringen doen het goed onder alle omstandigheden. Behalve trouwringen kunnen het ook vriendschapsringen zijn of gewoon fantasieringen die een bijzondere betekenis hebben.

Ringen voor bijzondere gelegenheden

Sommige ringen draag je niet elke dag. Sommige ringen bewaar je bewust voor speciale aangelegenheden. Dat kan een bepaalde levensgebeurtenis zijn, of een feest voor een bijzonder iemand. Gouden ringen en zilveren ringen zijn ringen die je bijvoorbeeld draagt ter gelegenheid van iemands pensionering of jubileum. Dan mag het immers altijd wat meer zijn!

Gouden ringen en zilveren ringen als fantasieringen

Iedereen houdt van fantasieringen, maar niet iedereen is te vinden voor alternatieve materialen zoals, hout, kurk, plastic of staal. Hoewel aan gouden ringen en zilveren ringen een zeker prijskaartje hangt, geven veel mensen er de voorkeur aan om voor deze klassieke edelmetalen te kiezen. Welke modellen van ringen mag je verwachten wanneer je kiest voor gouden en zilveren ringen?  De tijd dat gouden ringen en zilveren ringen er allemaal hetzelfde uitzagen is nu echt wel voorgoed voorbij. Moderne gouden en zilveren ringen zien er even creatief uit als ringen uit alternatieve materialen. Door hoekige designs te combineren met al dan niet ingezette edelstenen, krijgen gouden ringen en zilveren ringen steeds meer een look die te vergelijken is met deze van eigentijdse fantasieringen uit alternatieve materialen. Bovendien wordt veel meer dan vroeger geëxperimenteerd met de breedte en de dikte van de ringen. Dit zorgt voor onverwachte effecten en nieuwe vormen die je voordien wellicht nog nooit gezien had.

Bijzondere technieken voor moderne gouden ringen en zilveren ringengouden-ringen

Moderne juweliers en juweelontwerpers leggen zich toe op het bewerken van gouden en zilveren ringen. Zij gebruiken hiervoor vaak technieken die voordien de wenkbrauwen zouden doen fronsen. Zo vonden wij bijzondere gouden ringen en zilveren ringen waarvan de vorm bewerkt werd met een vijl. Dit zorgde voor een mooi, maar onverwacht kunstzinnig effect.

Gouden en zilveren ringen volgens jouw wensen laten maken

Wie op zoek is naar iets echt bijzonders, kan nu makkelijker dan vroeger beroep doen op de diensten van een zelfstandige juwelenontwerper. Dit zijn vaak echte kunstenaars die samen met jou rond de tafel gaan zitten om de ringen van je dromen te ontwerpen. Het mooiste is dat dit kunstwerkje niet duur hoeft te zijn. Soms kan het zilver of het goud van een oude ring in een nieuwe creatie verwerkt worden.

Comments are closed.

Post Navigation