Battleborn een geweldige creatie van Gearbox Software en 2K. Op dit moment deze game nog vol in ontwikkeling, eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat de game release op 09 januari 2016 zou zijn. Helaas moeten wij nog even wachten aangezien de release is opgeschoven naar 03 mei 2016. In deze blog lichten wij doe wat jij voor je kiezen krijgt wanneer jij kiest voor Battleborn kopen. Geen zin om deze blog te lezen en kies jij direct voor Battleborn kopen, kik dan op één van de linkjes in deze blog.

Battleborn kopen?

Battleborn kopen? Dit kun jij  verwachten wanneer jij kiest voor het kopen van deze spectaculaire game. Battleborn is een spannende RPG, co-op, MOBA first-person shooter met 25 diepgaande speelbare karaktes. Geen van alle is het zelfde of kent kleine overeenkomsten. Ieder personage is uitgerust met een uniek wapen en unieke krachten. Werkelijk alles is mogelijk qua gameplay, hierbij kun je denken aan een spannende singleplayer, co-op verhaalmissie of een zenuwslopende 5 vs 5 multiplayer met een andere Battleborn. Daarnaast is Battleborn een game met een fris uiterlijk die uit heel erg veel actie bestaat. Kortom om een lang verhaal kort te maken, Battleborn kopen is zeker de moeite waard en zal aan al jouw verwachtingen voldoen!

Battleborn bestellen?

Battleborn bestellen dit kun je gemakkelijk en snel online doen. Een geweldige uitkomst toch? Je hoeft geen tijd meer vrij te maken om lang te gaan bij een van de winkels die deze game aanbiedt. Maar wat vindt jij ervan als het mogelijk is om Battleborn te bestellen en het ook direct bespeelbaar is? Dat dacht ik al. In deze blog staan 2 linkjes vermeld van een online gamekey store. Hier kun je Battleborn bestellen en ontvang je de game direct na betaling. Geen onzekerheid meer wanneer jou bestelde game geleverd wordt, nee jou game wordt binnen 5 minuten geleverd. Overtuigd, en ga jij voor direct speelplezier? Klik dan op één van de linkjes voor Battleborn bestellen.

Battleborn kopen

Comments are closed.

Post Navigation