Fotostudio voor webshop

Breng uw assortiment tot leven met professionele productfoto’s. Een webwinkel zonder professionele productfoto’s heeft al direct een achterstand op de concurrentie. Met een duidelijke foto krijgt je klant een goede indruk van wat er verwacht kan worden. Dit leidt sneller tot een aankoop dan wanneer er een onduidelijk kiekje als productfoto op de pagina staat. Je moet het maken van productfoto’s zo professioneel mogelijk aan laten pakken. Maar om nou iedere keer een fotograaf in te schakelen. Zeker als je een website hebt waar veel producten op staan kan dat aardig in de kosten lopen. Om het er maar niet over te hebben als je een website hebt waar ook regelmatig nieuwe foto’s opstaan. Zou het niet makkelijk zijn om zelf een professionele fotostudio te hebben waar je meteen foto’s kunt maken als er nieuwe producten binnenkomen? Met de FotoCube behoort zo’n fotostudio nu tot de mogelijkheden, zonder dat je hier een fortuin aan kwijt bent!

Wat is zo’n FotoCube fotostudio eigenlijk?

Je hebt vast wel eens gezien hoe productfoto’s gemaakt worden. Een fotograaf heeft dan in de fotostudio een witte achtergrond, waartegen hij of zij de foto’s maakt. Hierbij moet er goed opgelet worden dat er geen schaduwen of reflecties op de foto komen te staan. Je klanten willen alleen je product zien, en niet de schaduw van het lichaam van de fotograaf! De FotoCube zorgt ervoor dat je productfoto’s krijgt die tot in de puntjes perfect zijn. De FotoCube kan je omschrijven als een lichttent waar je de producten die gefotografeerd moeten worden eenvoudig inzet. De lichttent zorgt ervoor dat je geen schaduwen krijgt, en dat er ook geen flits hoeft te worden gebruikt bij het maken van de foto’s. Dat is de beste manier van productfotografie, aangezien je anders juist schaduwen en reflecties krijgt.

De FotoCube fotostudio met accessoires

Met een FotoCube heb je een eigen fotostudio in huis. Een fotostudio die je net zoveel uit kunt breiden als je zelf maar wilt. Neem gewoon eens contact met ons op als je wel productfoto’s wilt maken, maar geen idee hebt wat je daar eigenlijk allemaal bij nodig hebt. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciale pakketten die gericht zijn op een bepaalde vorm van productfotografie. Alle producten die de foto’s van deze soort producten beter kunnen maken worden bij dit pakket geleverd. Heb je bijvoorbeeld een website waar kleding wordt verkocht? Ons modepakket wordt geleverd met een professionele paspop en een groot formaat lichttent waar alle kleding eenvoudig in gefotografeerd kan worden.

Breidt uw fotostudio uit met 360 graden fotografie!

Op onze website vind je ook onze mogelijkheden om 360 graden fotografie te maken. Met deze vorm van fotografie hebben je klanten hun gekozen product pas echt duidelijk in beeld. Hiermee kun je van je fotostudio een echt professionele fotostudio maken. De volwaardige foto’s die je met een van de producten van FotoCube maakt kunnen ertoe bijdragen dat je omzet flink gaat stijgen. Per slot van rekening willen je klanten kunnen zien wat ze kopen, en met een FotoCube en aanverwante accessoires kun je daarvoor zorgen.

Comments are closed.

Post Navigation