Kymco is een scootermerk dat de afgelopen jaren erg populair is geworden in Nederland. De populariteit van het merk, heeft het merk te danken aan de scooter van hoge kwaliteit die het al sinds jaar en dag verkoopt.het-scooter-merk-kymco

Kymco heeft ondanks de populariteit die de afgelopen jaren pas begint toe te nemen toch al een hele rijke geschiedenis. Het is namelijk de grootste fabrikant voor scooters in Taiwan die goed is voor het produceren van 570.000 scooters per jaar.

Van oorsprong begon het scootermerk met het fabriceren van onderdelen voor het merk Honda. Hiermee is Kymco al in 1963 begonnen. Tot 1970 maakten ze onderdelen voor het merk en in 1970 werd de allereerste scooter gebouwd.

Vanaf deze tijd zijn ze begonnen met het produceren van meerdere scooters en in 1992 is het Kymco zoals het nu bekend staat ontstaan. Direct na het registreren van de merknaam heeft Kymco een zeer grote groei meegemaakt.

Vanaf 1992 tot 2000 werden er een groot aantal scooters geproduceerd, waarna het merk vanaf de jaren 2000 het grootste scootermerk met de grootste productie is scooter is geworden van heel Taiwan en daarnaast ook 1 van de 5 grootste scooter merken van de hele wereld!

Kwaliteit van kymco scooters

Wanneer je een Kymco koopt hoef je ook echt niet bang te zijn voor een lagere kwaliteit, sterker nog. Kymco staat bekend om de hoge kwaliteit scooters die het merk te bieden heeft. Vaak wordt er gedacht dat het merk Kymco een B-merk is, terwijl het in werkelijkheid echt een GROOT A-merk is.

Veel Nederlandse winkels zijn overtuigd van het merk en de uitstekende kwaliteit. Veel scooterzaken zien het merk ook wel als huismerk en garanderen hoge kwaliteit.

Een scooterwinkel die veel Kymco scooters in het assortiment heeft is fastfuriousscooters.nl. Deze scooterzaak is een van de grootste online scooterzaken van Nederland en heeft zijn grote naam in de jaren opgebouwd door de verkoop van kwalitatieve scooters en het bieden van een goede service.

Wil je graag een Kymco scooter kopen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en ontdek de verschillende modellen en prijzen.

Comments are closed.

Post Navigation