Wie een Facebook account wil hebben om mee te kunnen doen met like-acties, zelf updates te kunnen plaatsen en contacten met vrienden en familie te onderhouden, zal deze eerst moeten aanmaken. Het aanmaken van een Facebook account kan vrij snel en gemakkelijk gedaan worden tegenwoordig. Het moeilijke komt erna pas. Zodra je met jouw eigen gegevens een Facebook account hebt aangemaakt kun je je aanmelden bij Facebook. Dit doe je door jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Tijdens het aanmaken van jouw account heb je al het goed is een veilig wachtwoord moeten kiezen. Zorg er voor dat je dit wachtwoord goed onthoud, of goed bewaard, want het komt weleens voor dat je deze vergeet. In geval van een vergeten wachtwoord zul je veel moeite moeten doen om jouw account opnieuw in te kunnen. Let hier dus goed op.

Op Facebook inloggen

Aanmelden of inloggen bij Facebook werkt vrij gemakkelijk. Je vult jouw gegevens in en je kan direct naar het account. Het kan voorkomen dat er problemen zijn met het login systeem. Omdat vele miljoenen mensen dagelijks inloggen zijn die problemen gelukkig niet voor iedereen altijd aanwezig. Mocht je problemen tegenkomen dan is het verstandig om goed te lezen naar de rede die wordt gegeven voor het niet kunnen inloggen. Het kan namelijk zijn dat de server van Facebook niet bereikbaar is. Probeer dus niet ineens andere wachtwoorden, maar wacht totdat de storing is verholpen.

Comments are closed.

Post Navigation