Zo moeilijk kan het niet zijn zou je denken, even inloggen op Facebook. Waarom zijn er dan zoveel gebruikers die er problemen mee hebben? Hoe ontstaan al die klachten over Facebook? Wie het weet mag het zeggen, maar wij hebben hier wellicht een aantal redenen.

Foutmelding tijdens het inloggen

Wie wil inloggen op Facebook komt soms onverwacht een foutmelding tegen. Deze foutmelding kan ontstaan door het intypen van een verkeerd wachten (of zelfs je gebruikersnaam), maar ook door een probleem op de server van Facebook zelf. In de meeste gevallen zorgt een tweede login poging voor succes. Mocht dit niet baten dan kan het geen kwaad om eventuele Facebook storingen op te zoeken om te zien of het probleem bij jou zelf ligt of bij Facebook.

Wachtwoord uit handen gegeven

Niet iedereen onthoudt zijn of haar wachtwoorden even goed. Vaak worden ze op een spiekbriefje geschreven die men bij zich draagt. Wanneer zo’n briefje dan toevallig in handen komt van iemand die slechte bedoelingen heeft dan is dat niet zo fijn. Die persoon heeft dan de mogelijkheid jouw account te beheren en al jouw persoonlijke informatie in te zien. Zorg er voor dat dit niet gebeurd en dat je jouw wachtwoord zo instelt dat je deze kan onthouden.

Wees alert op het net en zorg veilig voor je eigen wachtwoorden zodat je zelf ook veilig overal kunt inloggen.

Comments are closed.

Post Navigation