Aggregaat verhuur kan bij verschillende ondernemingen en bouwmarkten. Echter is het wel zo dat ondernemingen die gespecialiseerd zijn van het huren van een aggregaat een veel breder aanbod hebben voor u als consument. Vaak is het ook zo dat ze hun aggregaten alleen verhuren organisaties of ondernemingen die iets voor een grote menigte organiseren. Bij wat voor evenementen komt er nou een aggregaat bij kijken?

Bevrijdingsfestival

Bij een bevrijdingsfestival wordt een groot podium gezet midden in de stad of een op een grasveld. Door middel van een aggregaat kan alles op de desbetreffende plek geïnstalleerd worden. Zo kunnen menig mensen genieten van het festival.

Televisie-uitzending op locatie

Bij een televisie uitzending op locatie moet er natuurlijk ook veel stroom zijn. Denk trouwens aan een voetbalwedstrijd waar veel gebruik wordt gemaakt van de aggregaten of bij een televisie uitzending waar de aggregaten vaak ook dienen als noodstroom, voor als de elektriciteit uit valt.

Een ander woord van aggregaat is ook wel noodstroom. Vaak staan er bij uitzendingen aggregaten klaar, ondanks deze niet gebruik worden. Deze staan klaar voor het geval dat tijdens de uitzending alle stroom uitvalt en deze dan vervolgens toch kan voortgezet worden door middel van de stroom die de aggregaten vervolgens kunnen afgeven.

 

Comments are closed.

Post Navigation