Ben je op zoek naar de geschikte bestrating voor in de tuin of aan huis? Dan biedt Excluton mogelijk een uitkomst. Excluton is namelijk een producent van bestratingsproducten. Het bedrijf heeft een aanbod van meer dan 2200 producten en daarom is er voor iedere behoefte wel een gepaste bestrating te vinden bij deze producent. De producten van Excluton worden bestempeld als producten van topkwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en topkwaliteit staat bij Excluton altijd voorop. Het bedrijf zorgt hiervoor door de producten geheel zelf te produceren. Tijdens dit proces wordt er gezorgd dat alles duurzaam verloopt. Het productieproces van Excluton is dan ook met het zilveren Cradle to Crade certificaat bekroond. Om dit certificaat te krijgen moet er worden voldaan aan een aantal eisen. Deze eisen gaan over herbruikbaarheid van het materiaal, materiaalzuiverheid, het sociaal verantwoord ondernemen van het bedrijf, warmtemanagement en het energieverbruik. Op deze manier toont het bedrijf aan dat de producten uiterst duurzaam zijn geproduceerd.

Naast dat de producten duurzaam worden geproduceerd is het ook belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Omdat tuintegels en andere producten het aanzicht zijn van de tuin is het belangrijk dat ze nog een lange tijd de topkwaliteit behouden.

Het verkrijgen van producten van Excluton

Om er zeker van te zijn dan het voor iedereen in Nederland eenvoudig mogelijk is om de producten van Excluton te bestellen heeft het bedrijf een uitgebreid dealernetwerk door Nederland. Deze dealers zijn nauwkeurig samengesteld op basis van productkennis en locatie. Een van deze dealers is NuSierbestrating in Appeltern. Hier kun je ook op locatie langskomen om het aanbod aan Excluton bestrating te bekijken en gepast advies op te vragen. Het personeel bij NuSierbestrating kan een gedegen advies geven over alle voor- en nadelen van de producten.

Comments are closed.

Post Navigation