Ben je het ook zo zat om dure sportabonnementen af te sluiten en de helft van de tijd geen zin en tijd te hebben in sporten? Dan is daar de oplossing voor, namelijk de aanschaf van Dumbells.  Een groot voordeel van dumbells is dat u iedere spiergroep kunt trainen die je wilt en je maar één keer de aanschaf hebt van de dumbells. Het kost je dus maar één keer een flinke puist met geld, maar uiteindelijk haal je dit er weer uit. Je hebt namelijk geen maandelijks terugkerend abonnement.

Een ander groot voordeel van dumbells is dat je kunt sporten wanneer het jou uit komt en je zin hebt. Je hebt hier volledig zelf invloed op en het is net zo goed als een bezoek aan de sportschool.

Er zijn verschillende soorten dumbells, zowel kleine als grote. Maar ook vast dumbells en loss dumbells. Met losse dumbels bedoelen we dumbells die je aanschaft met een aantal schrijve. Dit heeft namelijk het grote voordeel dat je elk gewicht kunt maken wat je zelf wilt en je dus niet aan een bepaald gewicht vast zit. Een nadeel hiervan is dat het een stukje duurder is bij de aanschaf. Maar ook dat hou je er uiteindelijk weer uit. Als je namelijk vaste dumbells koopt, moet je vroeg of laat weer een dumbel erbij kopen om verder te kunnen met trainen.

Het is dus aan te raden om dumbells aan te schaffen, dit omdat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt sporten en je er alle spieren mee kunt trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation