De meeste mensen kopen een tafeltennistafel voor in huis. Logisch, want meestal wordt dit spel in huis gespeeld. Denk aan tafeltennistafels in de garage, op zolder of in een ruimte waar genoeg plaats is voor dit spelattribuut. Ruimte is in elk geval belangrijk. Als je nooit tafeltennis heb gespeeld is dit wel belangrijk om te beseffen. Je moet echt enkele meters rond de tafel ruimte hebben. Anders zul je beperkt worden wanneer je dit spel wilt gaan spelen.

Prijs van een tafeltennistafel

Een tafeltennistafels is over het algemeen niet al te duur. Tenminste, als je er één voor in huis wilt hebben. Deze zijn goedkoper, dan wanneer je er één voor in de tuin wilt. Een tafeltennistafel voor in huis kun je natuurlijk ook mee naar buiten nemen, maar een exemplaar voor buiten is vaak wat sterker en kun je ook gewoon in de tuin of buiten laten staan. Dit in tegenstelling tot de exemplaren die louter voor in huis zijn bedoeld. Het onderstel van een tafeltennistafel hoe immers niet zo krachtig te zijn als je deze in huis gebruikt.

Een tafeltennistafel voor binnen is vaak ook inklapbaar. Je kunt heb snel uitklappen als je wilt spelen. Dit betekent ook dat je de tafeltennistafel snel kunt opbergen en er vervolgens geen omkijken naar hebt. Qua prijs zul je ook merken dat de uitvoeringen voor binnen iets goedkoper zijn. Ze zijn van een iets goedkoper materiaal gemaakt en zullen hierdoor snel enkele tientallen euro’s goedkoper zijn, dan de outdoor tafeltennistafels.

Comments are closed.

Post Navigation