Bezoek het paradijsje op aarde. De mooie Seychellen zal uw hart veroveren. De bloedmooie omgeving zal u verleiden om er voor altijd te willen blijven. De goudkleurige stranden en de azuurblauwe zee zullen u voor altijd bijblijven. De Seychellen wordt niet voor niets het paradijs op aarde genoemd. Kom tot rust en ga naar de Seychellen.

De eilandengroep is te vinden bij Afrika bij andere bekende eilanden zoals Madagaskar en Mauritius. De eilandengroep de Seychellen bestaat uit ongeveer 115 eilandjes. Het hoofdeiland van deze eilandengroep is Mahe en is tevens ook het grootste eiland van deze eilandengroep. Hier woont ongeveer negentig procent van de ongeveer 91000 inwoners. Het is het kleinste land van Afrika. Meeste mensen bezoeken de Seychellen om tot rust te komen. Toerisme maakt een groot onderdeel uit van de economie van de Seychellen. De Seychellen zijn onderverdeeld in verschillende groepen. Zo zijn de eilanden verdeel in de Centrale groep (worden ook wel de granieteilanden genoemd en de buitenste eilanden. De Centrale groep bestaat uit de eilanden Mahe, Praslin, La dugue en Silhouette. De koralen eilanden, de aldabragroep, amiranten, de alphone-eilanden, de Farquhargroep en de zuidelijke koraalgroep. Dat zijn inderdaad nog eens wat groepen. De Centrale groep wordt over het algemeen het meest bezocht door toeristen.

In Seychellen zal je duidelijke een Britse en Franse aspecten tegenkomen. Dit komt omdat de Seychellen jarenlang onder Britse Heerschappij waren. Hierna maakten de Franse een intrede in de Seychellen en lieten hun sporen achter. Zo zijn vele plaatsnamen Frans.

Seychellen is werkelijk een natuurparadijs. Kleurrijke bloemen en planten vullen de omgeving. In Seychellen doen ze dan ook heel erg hun best om de natuurreservaten goed te behouden. Een aantal nationale parken die u andere op de Seychellen kunt bezoeken zijn de Baie Ternay Marine National Park, Curieuse Marine National Park, Ile Coco Marine National Patk en Morne Seychellois National Park en dan is het rijtj nog niet helemaal compleet. Combineer de reizen Seychellen met de reizen Zuid-Afrika en maak u Afrikavakantie compleet.

Comments are closed.

Post Navigation