Ondernemingen zijn vaak op zoek naar nieuwe, maar vooral effectievere manieren om hun onderneming sneller te laten werken. Zo is het belangrijk dat ondernemingen die in contact staan met de klant en de klant hiervoor een handtekening moet zetten, dit altijd enorm snel kan gebeuren. Echter is het vooral dat dit wel redelijk snel gebeurd, maar dit vooral geen veilige manier van ondertekenen is. Er worden namelijk nog ontzettend veel fouten gemaakt bij de papieren handtekening, omdat deze vaak wordt kwijtgeraakt. Het is dus zaak dat de ondernemingen allemaal erover nadenken om voor elektronisch ondertekenen te kiezen.

Veilig ondertekenen

Het is belangrijk dat de klant weet dat zij handtekening altijd veilig gezet kan worden. Met de papieren handtekening is dit echter niet het geval, omdat de papieren handtekening op elk moment van de dag door de bezorgdienst kan worden kwijtgeraakt. Hierdoor kan de handtekening op kantoor niet worden ingevoerd en zal vervolgens de klant en de onderneming geen bewijs hebben van de handtekening. Het elektronisch ondertekenen zorgt dat deze risico wordt weggenomen en dat zowel de klant als de onderneming veilig kan ondertekenen.

Meer weten over veilig ondertekenen

Wilt u meer weten over de veilige digitale handtekening? Surf naar de website van de specialisten van Evidos, want zij kunnen hiervoor zorgen!

Comments are closed.

Post Navigation